Практичні аспекти розроблення та впровадження системи НАССР у закладах освіти
30 серпня 2021 року було проведено навчання «Практичні аспекти розроблення та впровадження системи НАССР у закладах освіти» для відповідальних осіб за даний напрямок роботи у закладах освіти громади. Зустріч відбулася за участі головного спеціаліста відділу безпечності харчових продуктів Ніжинського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Мушегяна А.Х. та спеціаліста І категорії відділу освіти Войцехович І.П.
Під час навчання обговорили питання розроблення та впровадження системи НАССР, основні складові та програми-передумови зазначеної системи; було надано роз’яснення щодо правильності ведення документації та заповнення необхідних журналів.
Підводячи підсумки проведеного заходу, спеціаліст І категорії відділу освіти наголосила на важливості обговорених питань та на обов’язковості впровадження системи аналізу ризиків та критичних точок контролю з 01 вересня 2021 року.