7-9 жовтня 2021 року в пунктах щеплень від COVID-19, які відкрилися в окремих відділеннях Укрпошта в усіх регіонах країни, вакцинували 13 472 людей. Першу дозу антиковідної вакцини тут отримали 8 832 пенсіонери, другу дозу – 4 265 пенсіонерів.

Також у цих пунктах продовжилася вакцинація працівників самої Укрпошти. За четвер-суботу першу дозу отримали 326 співробітників, другу – 49.

Нагадаємо, що 7 жовтня у співпраці з Міністерством охорони здоров’я України у відділеннях Укрпошти запрацювали перші тимчасові пункти вакцинації.

Вакцинуватися в них можуть всі охочі – для цього потрібно просто зайти у відділення Укрпошти, де проводить щеплення мобільна бригада, і без попереднього запису чи реєстрації отримати щеплення. Із собою треба мати паспорт та ідентифікаційний код.

Пункти щеплень у відділеннях Укрпошти допоможуть захистити від важкого перебігу COVID-19 та зберегти життя мешканців найменших і найвіддаленіших населених пунктів, оскільки поштові відділення є навіть у тих невеликих містах і селах, де немає закладів охорони здоров’я.