Фото без опису

Міністерство аграрної політики та продовольства України розпочинає прийом заявок від підприємств для включення їх до переліку об’єктів критичної інфраструктури.

Наразі у Міністерстві аграрної політики та продовольства України створено робочу групу з ідентифікації та категоризації об’єктів критичної інфраструктури в секторі харчової промисловості та агропромислового комплексу.

У разі потреби, підприємство може подати до Мінагрополітики документи для включення його до переліку об’єктів критичної інфраструктури, відповідно до Порядку віднесення об’єктів до критичної інфраструктури, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 9 жовтня 2020 року № 1109 «Деякі питання об’єктів критичної інфраструктури» на поштову адресу Міністерства: 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 24 або на e-mail: agro-ki@minagro.gov.ua . 

Детальніше ознайомитись з механізмом подачі заявки для включення до переліку об’єктів критичної інфраструктури можна за посиланням:

https://minagro.gov.ua/napryamki/kritichna-infrastruktura/vklyuchennya-pidpriyemstv-do-pereliku-obyektiv-kritichnoyi-infrastrukturi .