Фото без опису

26 квітня - День Чорнобильської трагедії і Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф.

Біль і тривога Чорнобиля залишається в наших серцях. Ці відчуття змушують кожного зупинитись і озирнутись в той страшний 1986-й… Хоча стільки років минуло відтоді, а пам’ять народу зберігає все до найменших подробиць, бо надто вражаючими і болючими були ці події.

Але Чорнобиль – це не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших громадян. Смертельні промені радіації виявилися безсилими перед героїзмом і самовідданістю тих чоловіків і жінок, які зійшлися в нерівному бою з ядерною стихією.

26 квітня є днем пам’яті про найбільшу техногенну катастрофу та вшанування героїзму пожежників, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії.

Шановні учасники ліквідації на Чорнобильській атомній станції! Сердечно бажаю вам і вашим родинам миру, міцного здоров’я, життєвої енергії та наснаги, сімейного затишку, щастя, добра та злагоди. Нехай щира людська подяка зігріває ваші серця, опалені загравою Чорнобильської катастрофи...

Пам'ятаймо!

Слава Україні!

Героям Слава💙💛

Сільський голова Людмила         АНДРУСЕНКО