Фото без опису

Зворушливо, до сліз, щиро та з любов’ю у Талалаївській громаді вітали матерів зі святом.

У Будинку культури відбувся особливий концерт. На дійстві були присутні жінки, які працюють у різних сферах, мають найрізноманітніші заняття, виховують особливих діток, але усіх їх об’єднує те, що вони — Мами…

Сьогодні серце українських матерів крається і болить нестерпно від усього того горя, яке принесла війна на нашу землю. Вони щодня моляться і просять у Всевишнього миру нашій Україні та захисту для її дітей.

Напередодні Дня матері представники сільської ради відвідали матерів загиблих Героїв. Подякували їм за материнську любов і неоціненний внесок у виховання синів - захисників України. Вручили подарунки та квіти.

Особливої уваги на заході заслуговували присутні мама та дружина загиблих захисників України Валентина Яхно та Станіслава Перевери. Стоячи, під оплески залу, присутні подякували їм за подвиг їхніх найдорожчих людей, що назавжди, золотими літерами, буде вписаний в історію нашої громади та країни.

До матерів, дружин захисників, а також до всіх присутніх жінок зі словами вітання звернулася очільниця громади Людмила Андрусенко, яка подякувала матерям загиблих Героїв за терпіння і мудрість, за виховання справжніх Героїв, а також побажала всім жінкам міцного здоров’я, благословення, тепла та затишку, злагоди, душевного спокою і мирного неба!

Святкова програма була зіткана із найкращих номерів, наповнена енергетикою світла і тепла, словами вдячності і любові для найдорожчої людини на землі. Віншування звучали у віршах, танцях, піснях у виконанні кращих солістів і колективів громади. Порадували своїми талантами: зразковий хореографічний колектив «Полісяночка» під керівництвом Марії Михальської, танцювальний колектив «Креатив», керівником якого є Світлана Сварська, солісти Ірина Шевченко, Сергій Юскевич, Валентина Панас, Дарина Тримпол та неймовірний сімейний дует Людмили та Полінки Кокотюхи.

Надзвичайно цікаво було спостерігати за мамами, сини і донечки яких виходили вперше на сцену. Вони неодмінно ці номери фіксували на відео, робили фото на згадку. А їх очі сяяли гордістю і щастям за перші успіхи своїх дітей.

Спасибі організаторам, учасникам цього свята, режисеру та ведучій концерту Світлані Мунтяновій за неймовірне дійство, за сльози і посмішку, за талант і добрі емоції!

Браво! Як завжди – найкращі.

Ніна Хребто, начальнику відділу культури, сім'ї, молоді і спорту