Фото без опису

Анастасія Зелена переїхала на Чернігівщину в село Гнідинці Варвинської ОТГ з міста Соледар Донецької області. Працевлаштуватись на новому місці їй допомогла служба зайнятості, хоча шлях до постійної роботи був непростим.

До початку повномасштабного вторгнення вона працювала продавцем продовольчих товарів. Після переїзду була згодна на будь-яку роботу, яка приносить стабільний заробіток. Адже молода жінка одна виховує 4-річну доньку. Оскільки підходящих пропозицій постійної роботи не було, їй запропонували долучитися до «Армії відновлення». Так, весну і літо цього року Анастасія пропрацювала на суспільно корисних роботах, де плела маскувальні сітки для наших захисників.

Але на початку осені з’явилася вакансія робітника з благоустрою на КП «Озеряни», куди безробітна й була працевлаштована. Нині, маючи постійну роботу та купу щоденних домашніх клопотів, працьовита та енергійна Анастасія продовжує допомагати нашій армії. Вона активно працює у волонтерському пункті, де виготовляє окопні свічки.

«Де б ти не жив та в яких умовах не опинився, не можна опускати руки. Моя праця – це мій внесок в Перемогу», - каже переселенка.

Пропозиції роботи дивіться на сервісі "Єдиний портал вакансій" https://jobportal.dcz.gov.ua/ , телеграм каналі актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz , нашому сайті https://is.gd/ODoqsz

Чернігівський обласний центр зайнятості