Фото без опису

Сьогодні, 08 листопада 2023 року, у адміністративному приміщенні  старостинського округу відбулася зустріч жителів села Велика Дорога з Давидом Полоховим, головним фахівцем з питань сільського господарства Представництва в Україні Міжнародної гуманітарної організації  Mercy Corps, яка спільно з асоціацією «Ягідництво України» втілюють програму підтримки економічної стійкості України, яка допоможе подолати наслідки війни для сільського господарства.  

Mercy Corps — це глобальна команда гуманітаріїв, які працюють разом на передовій найбільших криз сучасності, створюючи майбутнє можливостей задля суспільного процвітання.

Mercy Corps запрошує взяти участь у Програмі підтримки економічної стійкості України та отримати відповідну фінансову допомогу дрібних фермерів та домогосподарства, які мають статус внутрішньо переміщених осіб, а також місцевих дрібних фермерів, чия діяльність значно постраждала внаслідок війни, в Чернігівській області (за винятком районів, де проходять активні бойові дії, а також районів з обмеженим доступом або високим ризиком для життя та ведення такої діяльності).

Середній розмір фінансової допомоги складає 1500 доларів США у гривневому еквіваленті за актуальним курсом НБУ. Сума підтримки залежить від типу фермерської діяльності та фінансових потреб конкретного учасника програми.

Більше інформації про критерії програми для заявників можна знайти на сайті uerp.mercycorps.org. Подання заявки за посиланням є обов’язковим для учасників програми. 

За додатковою інформацією щодо участі в програмі звертайтеся за телефоном 0 800 332 590.  

Фото без опису

Фото без опису