Фото без опису

20 лютого ц.р. відбулося розширене засідання колегії при начальнику Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області. До заходу долучилася заступник Голови правління Пенсійного фонду України Ірина Ковпашко.

Учасники зібрання вшанували хвилиною мовчання пам'ять Героїв Небесної Сотні та всіх загиблих у протистоянні російській агресії.

Виступаючи з доповіддю, голова колегії Юрій Юрченко поінформував про основні показники діяльності, з якими завершили минулий рік, та відмітив забезпечення стабільного функціонування в області пенсійної системи, здійснення своєчасних соціальних виплат, виконання інших поставлених завдань.

Очільник Головного управління підкреслив, що в умовах воєнного стану фахівці забезпечують надання якісних послуг як в сервісних центрах, так і поза їх межами на віддалених робочих місцях, впроваджують нові цифрові рішення, з усією відповідальністю опановують нові функції.

Про результати роботи за окремими напрямками прозвітували начальник Управління пенсійного забезпечення, надання страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг Любов Кисла та начальник Управління контрольно-перевірочної роботи Олена Мазко.

Соціальні партнери – голова Федерації профспілкових організацій Чернігівської області Ігор Москаленко та заступник начальника філії – Чернігівське обласне управління АТ “Ощадбанк” Наталія Носенко у своїх виступах надали високу оцінку співпраці з Головним управлінням та висловили сподівання на подальшу успішну взаємодію. Ігор Москаленко відзначив професійне виконання обов’язків працівниками Головного управління в складних умовах сьогодення, активну громадянську позицію у наданні волонтерської допомоги воїнам на передовій, участь у донорських акціях. Наталія Носенко ознайомила з трьома актуальними соціальними проєктами банківської установи.

Заступник Голови правління Пенсійного фонду України Ірина Ковпашко подякувала за проведену роботу, відзначила змістовний аналіз досягнень та завдань, які випливають з отриманих результатів. Вона акцентувала увагу на основних пріоритетах у поточному році, зокрема, щодо забезпечення стабільності фінансової системи Пенсійного фонду; відповідального проведення пенсійних та страхових виплат, надання соціальних послуг, житлових субсидій та пільг; високих стандартів обслуговування громадян.

Підбиваючи підсумки засідання, Юрій Юрченко подякував колективу за відповідальне виконання поставлених завдань, згуртованість, підтримку одне одного у цей нелегкий період. Наголосив на дотриманні чіткої взаємодії всіх структурних підрозділів та закликав консолідувати зусилля на комплексному опрацюванні визначених пріоритетів, озвучених заступником Голови правління Пенсійного фонду України Іриною Ковпашко, задля досягнення спільної мети.                                                                        

Довідкова інформація про основні підсумки роботи за 2023 рік за посиланням: https://www.pfu.gov.ua/cn/400441-pensijnyky-chernigivshhyny-rozglyanuly-pidsumky-2023-roku-ta-plany-na-potochnyj-rik/

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису