Фото без опису

Ніжинський РТЦК та СП проводить відбір кандидатів для проходження військової служби за контрактом з числа військовозобов’язаних та цивільних громадян.

 Військова служба за контрактом передбачає переваги щодо забезпечення військовослужбовця:

- Конкурентна зарплатня.

Проходження військової служби за контрактом гарантує щомісячне грошове забезпечення від 21000 грн. Для військових частин Десантно-штурмових військ ЗСУ, Морської піхоти Військово-морських Сил ЗСУ, Сил спеціальних операцій ЗСУ розмір грошового забезпечення від 26000 грн.

-  Додаткові виплати та заохочення.

На період воєнного стану військовослужбовцям Збройних Сил України, які беруть участь у бойових діях виплачується додаткова винагорода в розмірі від 30 000 до 100 000 грн.

При підписанні першого контракту військовослужбовцю виплачується грошова винагорода у розмірі від 21 472 грн. до 26 840 грн.

Компенсація за піднайом житла від 1900 до 5700 грн. (в залежності від місця проживання та складу сім'ї).

Можливість навчатися у вищих навчальних закладах, з метою здобуття вищої освіти під час проходження військової служби (після заключення другого контракту).

Безоплатна кваліфікована медична допомога у військово-медичних закладах охорони здоров'я.

Дружина (чоловік) військовослужбовця не підлягає звільненню за скороченням штату підприємства незалежно від форм власності.

Надання в першу чергу дітям військовослужбовців місця у загальноосвітніх дошкільних навчальних закладах і дитячих оздоровчих таборах.

Одна з військових частин м. Ніжина проводить набір для проходження військової служби за контрактом.