Урядовий проект єРобота включає грантові програми, спрямовані на стимулювання підприємницької діяльності та створення робочих місць. Зокрема, це програми мікрогрантів на відкриття чи розвиток власного бізнесу, грантів для ветеранів та членів їхніх сімей, а також на створення й розвиток переробних підприємств, закладки саду, теплиці. Подача заявки на всі напрямки проєкту єРобота здійснюється через портал Дія.

 

Отримати грант може здатися складним завданням, але ми переконані, що це досяжна мета для кожного, хто знаходиться в пошуках можливостей.

 

Історії наших грантерів — різноманітні, але всі вони мають єдине спільне: віру у себе, наполегливість та бажання творити свою власну історію.

 

Завдяки програмі «Власна справа» тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером. Віра в майбутнє та у власні можливості — це те, що надихає нас щодня.

Фото без опису

 

Ми допоможемо вам зробити перший крок у напрямку до мрії. Звертайтеся до регіонального офісу "Зроблено в Україні", який діє на базі Чернігівського обласного центру зайнятості (м.Чернігів, вул.Коцюбинського,40)