Фото без опису

 

Наші грантери: Олеся Тимошенко відкрила у Прилуках студію краси

Вона не те що «горить», а «палає» своєю справо… Так кажуть колеги та знайомі про Олесю Тимошенко – засновницю студії краси «360 Beauty spase» у Прилуках.

Грантові кошти за програмою «Власна справа» урядового проєкту єРобота, плюс власні інвестиції та амбітні плани створити сучасний комфортний для відвідувачів салон краси, якому не було б рівних  у невеличкому містечку, - це те, що допомогло їй на старті.

За освітою Олеся фахівець з маркетингу та економіки, проте за спеціальністю працювати не довелося - захопила індустрія краси. Набиралася досвіду у столичних салонах – працювала майстром манікюру, макіяжу, бровістом, лайшмейкером (майстром з нарощування вій). Неодноразово брала участь та займала призові місця у чемпіонатах, як в Україні, так і за кордоном. Це додавало впевненості.

Після переїзду до Прилук відкрила та успішно управляла магазином одягу та магазином матеріалів для майстрів нігтьового сервісу. Виникло бажання ділитися досвідом та знаннями. Отож, розробила та впровадила курси майстерності, по закінченню яких вже більше 50 майстрів успішно працюють у б’юті-сфері, зокрема й за кордоном. Наступним кроком до самореалізації стало відкриття студії краси. Допомогла державна програма «Власна справа», за якою отримала грантові кошти на започаткування бізнесу, а це 250 тис. грн. Витратила їх на оренду, закупівлю обладнання та матеріалів. Взяла на роботу 2-х працівників, що є обовязковою вимогою програми. Повертати кошти державі буде шляхом сплати податків і зборів за працевлаштованих людей.

Наразі по рівню сервісу студія краси «360 Beauty spase» є однією з найкращих у Прилуках, бо господиня приділяє багато уваги якості послуг. Клієнтів не бракує, приїздять навіть з Києва – їх приваблюють, зокрема, й «приємні» у порівнянні зі столичними ціни, а також індивідуальний підхід до кожного. Про свій бізнес сама Олеся Тимошенко каже, що це про любов до краси, до людей, про прагнення робити їх красивими та дарувати впевненість».

                                          Світлана Шеремет, обласний центр зайнятості