Фото без опису

27 серпня 2021 року відбулися Серпневі зустрічі щодо підсумків роботи освітньої галузі в 2020-2021 навчальному році та визначення стратегічних напрямків розвитку системи освіти в 2021-2022 навчальному році. В засіданні взяли участь начальник та спеціалісти відділу освіти, керівники закладів освіти та їх заступники.

Розпочинаючи нараду, начальник відділу освіти Оксана Ляшенко привітала присутніх з початком нового навчального року, інформувала про актуальні питання реформування та розвитку освіти, проаналізувала стан підготовки закладів до початку 2021-2022 навчального року.

Під час наради спеціалістами відділу освіти було озвучено низку актуальних питань, пов'язаних з організованим початком нового начального року, а саме:

  1. Про підготовку закладів освіти до нового 2021-2022 навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період. (Войцехович І.П., спеціаліст І категорії відділу освіти)

  2. Про актуальні питання впровадження Санітарного регламенту в закладах загальної середньої освіти та реформу системи шкільного харчування. (Войцехович І.П., спеціаліст І категорії відділу освіти)

  3. Про організацію освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти в 2021-2022 навчальному році. (Івашко Л.М., головний спеціаліст відділу освіти)

  4. Про організацію діяльності закладів дошкільної освіти у 2021-2022 навчальному році. (Івашко Л.М., головний спеціаліст відділу освіти)

  5. Про особливості організації освітнього процесу в початкових класах закладів загальної середньої освіти у 2021-2022 навчальному році.    (Крикун Л.С., спеціаліст І категорії відділу освіти)

  6. Про організацію виховного процесу в 2021-2022 навчальному році щодо формування в дітей та учнівської молоді ціннісних життєвих навичок. (Крикун Л.С., спеціаліст І категорії відділу освіти)

Підводячи підсумки проведеної наради, начальник відділу освіти наголосила на важливості обговорених питань, подякувала керівникам, педагогічним колективам за роботу, проведену з підготовки до початку нового навчального року.