Фото без опису

         04 жовтня 2021 року відбулася чергова апаратна нарада Талалаївської сільської ради, яка пройшла під головуванням сільського голови Людмили Андрусенко. В нараді взяли участь секретар ради, старости населених пунктів громади, керівники відділів та спеціалісти  структурних підрозділів сільської ради.

         В ході засідання підбито підсумки діяльності за минулий тиждень. Людмила Андрусенко висловила деякі зауваження до роботи та надала ряд доручень на наступний тиждень.

            Актуальним залишається питання підготовки закладів освіти та установ громади до опалювального сезону 2021-2022 років. Вагому увагу приділено обговоренню питання впровадження новітніх технологій в галузі теплопостачання.

         У ході засідання заслухали начальника відділу освіти Оксану Ляшенко  про перебіг вакцинації від коронавірусу у закладах освіти. Після запровадження «жовтої» зони робота закладів освіти у звичайному режимі можлива за умови вакцинації принаймні однією дозою не менше 80% працівників. На сьогодні у звичному режимі працюють:  Безуглівський ЗЗСО, Талалаївський ЗЗСО, Кропивнянська гімназія, в яких всередньому вакциновано 87 % працівників.

Багато питань стосувалося  життєдіяльності сіл громади, їх благоустрою.