Фото без опису

З метою забезпечення укриття населення в умовах надзвичайних ситуацій, та здійснення інформування,  щодо місць розташування захисних споруд цивільного захисту, найпростіших укриттів (споруд подвійного призначення) та забезпечення їх обліку, надаємо інформацію, щодо фонду захисних споруд , як найпростіших укриттів та споруд подвійного призначення.

На території Талалаївської сільської ради знаходиться стаціонарне укриття в Безуглівській ЗОШ І-ІІІ ступеня за адресою : с. Безуглівка вул. Горького буд. 58 А, але на даний час воно потребує капітального ремонту.

В селі Талалаївка можливе укриття населення в підвальному приміщенні сільського будинку культури за адресою: с. Талалаївка вул  Центральна буд. 24.

В с. Велика Дорога під укриття для дітей та працівників можна використовувати підвальне приміщення школи за адресою: с. Велика Дорога вул. Почекінська буд.138 А.

В с. Кропивне для потреб цивільного захисту використовується великий льох біля школи за адресою с. Кропивне провул. Шкільний 13 та є можливість залучення для забезпечення укриття населення в умовах надзвичайних ситуацій підвалу релігійної споруди за адресою: с. Кропивне пров. Шкільний буд. 8.

        Рекомендується провести роботу по приведенню  в належний стан найпростіших укриттів (погребів ) в 3688  домогосподарствах  в 15 населенних пунктах сільської ради, де проживає 6070 чол.. Розглянути   можливість створення в них запасів води , їжі, медикаментів