Фото без опису

26 березня 2024 року в Талалаївському ліцеї Інною Дем’яненко, тренером із впровадження Концепції Нової української школи, супервізором, тренером освітньої платформи «The LEGO Foundation», для вчителів початкових класів, вихователів груп подовженого дня та асистентів вчителя закладів загальної середньої освіти Талалаївської сільської ради проведено тренінг з програми підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення». Учасників тренінгу привітала Людмила Івашко, головний спеціаліст відділу освіти, Інна Процько, директор Талалаївського ліцею, та вчителі ліцею.

Педагоги громади в ігровій формі мали можливість поглибити знання з упровадження діяльнісного підходу до навчання та використання його в подоланні освітніх втрат та розривів. Адже цей підхід спрямований на розвиток ключових компетентностей і наскрізних умінь особистості, формування навичок самоосвіти й командної роботи.
         Щиро дякуємо Інні Віталіївні за цікаву, пізнавальну зустріч, розширення практичних навичок і вмінь, подаровані цінні методичні матеріали, які неодноразово стануть у нагоді педагогам під час планування роботи.   

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису