Фото без опису

З 14 до 25 лютого 2024 року тривав обласний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у 2023/2024 навчальному році. З метою дотримання законодавства України в частині забезпечення заходів безпеки, пов’язаних із запровадженням правового режиму воєнного стану, постерні захисти та наукові конференції були проведені в режимі онлайн відповідно до графіку.

22 лютого стартувала наукова конференція у відділенні філософії та суспільствознавства (наукова секція «Психологія»). За результатами участі у ІІ етапі конкурсу-захисту здобувачка освіти 10 класу Талалаївського ліцею Дарія ТОПЧІЙ (тема дослідження: «Психологічні особливості копінг-стратегій особистості в юнацькому віці») стала переможцем та отримала диплом ІІ ступеня.

24 лютого конкурсанти захищали свої роботи на науковій конференції у відділенні історії (секція «Історичне краєзнавство»). За попередніми результатами участі у ІІ етапі конкурсу-захисту здобувач освіти 9 класу Ніжинської гімназії Максим ГРАДОБИК показав високі результати.

25 лютого відбулася наукова конференція у відділенні хімії та біології (секція «Медицина»). За попередніми результатами участі у ІІ етапі конкурсу-захисту дев’ятикласниця Безуглівського ліцею Дарина БАЙДИК нагороджена дипломом ІІІ ступеня.

Вітаємо учасників та їх наукових керівників – ПРОЦЬКО Інну Сергіївну, директора Талалаївського ліцею; ЗДОРОВЕЦЬ Тетяну Григорівну, практичного психолога Талалаївського ліцею; ЗЕЛЕНСЬКУ Оксану Іванівну, вчителя історії та правознавства Ніжинської гімназії; РЕЗВІН Катерину Миколаївну, директора Безуглівського ліцею; ОСТАШКО Любов Вікторівну, заступника директора з виховної роботи Безуглівського ліцею.

Бажаємо творчого натхнення та нових здобутків у подальшій науково-дослідницькій роботі!