Фото без опису

16 травня 2024 року відбулася нарада директорів закладів освіти Талалаївської сільської ради Ніжинського району Чернігівської області.

Нараду вступним словом відкривала Людмила ІВАШКО, головний спеціаліст відділу освіти, яка зосередила увагу на особливостях закінчення 2023/2024 навчального року, підготовці закладів освіти до сталої роботи в 2024/2025 навчальному році та формуванні мережі закладів загальної середньої освіти на новий навчальний рік.

Про дотримання правил безпечної поведінки здобувачами освіти під час літніх канікул та проходження щорічних медичних оглядів працівниками й здобувачами освіти закладів загальної середньої освіти вела розмову Ірина ВОЙЦЕХОВИЧ, старший інспектор відділу освіти.

Людмила МАЛІЙ, спеціаліст І категорії відділу освіти, зупинилася на особливостях заповнення щорічної аналітичної довідки працівниками психологічної служби закладів освіти в електронному варіанті в системі АІС Я-ПСИХОЛОГ.

Інга ЧЕБОТАЄВА, голова Талалаївської сільської Первинної організації Профспілки працівників освіти і науки України, проаналізувала проблемні питання щодо підвищення заробітної плати педагогічних працівників з 01 липня 2024 року.

Участь у нараді також узяли працівники Талалаївської сільської ради.

Олександр ПИВОВАР, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, наголосив на пріоритетності освіти в нинішній час та всілякій підтримці щодо функціонування та розвитку закладів освіти Талалаївської сільської ради.

 Андрій ДУДКА, начальник фінансового відділу, зупинився на основних проблемних питаннях щодо ремонтів та реконструкцій приміщень закладів освіти, проаналізував фінансування освітньої галузі в 2024 році.

 Людмила ЦИБА, начальник відділу – головний бухгалтер відділу бухгалтерського обліку та звітності, наголосила на вчасному поданні документації на відпустки та матеріальну допомогу працівників закладів, а також на плануванні організації харчування на осінній період.

Ярослав ТАРАСЕНКО, начальник Служби у справах дітей, звернув увагу на співпрацю із педагогічними працівниками закладів загальної середньої освіти щодо забезпечення соціального захисту дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

 Павло СЕРАВІН, головний спеціаліст відділу культури, сім’ї, молоді та спорту, озвучив заплановані заходи та узгодив із керівниками закладів загальної середньої освіти терміни їх проведення.

Фото без опису

Фото без опису