Фото без опису

Увага!

Навчання! Для професійної орієнтації осіб з інвалідністю(діти з інвалідністю, особи з інвалідністю І-ІІІ груп, дітей-сиріт, напівсиріт, осіб , які постраждали від аварії на ЧАЕС, інвалідів війни, переселенців зі сходу, учасників бойових дій (АТО,ООС)

Навчально-реабілітаційний заклад вищої освіти ’’Кам’янець-Подільський державний інститут’’ запрошує  всіх бажаючих навчатись на денній, заочній та дистанційній формі здобуття освіти на державній та контрактній основі.

Зараховані на навчання до інституту(студенти з інвалідністю І-ІІІ груп  та діти з інвалідністю до 18 років) забезпечуються стипендією та знаходяться на державному утриманні( безкоштовне чотирьох разове  харчування, цілодобова медична допомога).Студентам коледжу пенсії виплачуються в повному обсязі. В коледжі встановлено міжповерховий підйомник. Перехідна галерея з навчального корпусу. Створено бар’єрне середовище, це дає можливість навчатись у нас особам з числа мало мобільних груп населення.

Міністерство освіти і науки України навчально-реабілітаційний заклад вищої освіти ’’Кам’янець-Подільський державний інститут’’

Тел.(03849)3-26-51