Фото без опису

22 серпня 2022 року Управлінням освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації спільно з Чернігівським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського було проведено обласну серпневу онлайн-зустріч «Комплексний і системний підхід до забезпечення психологічної допомоги учасникам освітнього процесу під час війни».

До участі в онлайн-зустрічі долучилася психологічна служба Талалаївської сільської ради Ніжинського району Чернігівської області в складі: спеціаліста відділу освіти Талалаївської сільської ради, який відповідає за психологічну службу, практичних психологів і соціальних педагогів закладів освіти Талалаївської сільської ради та директора Кропивнянської гімназії.

Тематика заходу була спрямована на вирішення актуальних питань щодо організації роботи закладів освіти з надання першої психологічної допомоги здобувачам освіти; формування стресостійкості, резильєнтності в учасників освітнього процесу; можливості отримання кваліфікованої психологічної допомоги в кризових ситуаціях.

Актуальні питання програми онлайн-зустрічі розглядалися в розрізі інформаційно-методичної та практичної панелей, що дало змогу учасникам отримати вичерпні відповіді на хвилюючі запити сьогодення.