Фото без опису

25 серпня 2023 року спеціалісти відділу освіти провели щорічну організаційну серпневу нараду директорів закладів освіти Талалаївської сільської ради.

Ірина Войцехович наголосила на дотриманні вимог чинного санітарного законодавства, чинних нормативно-правових документів у частині техногенної, пожежної безпеки та цивільного захисту в закладах освіти в 2023/2024 навчальному році.

Людмила Івашко звернула увагу на організацію роботи закладів освіти в новому навчальному році в умовах воєнного стану, а саме: на особливості індивідуального навчання, освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання, інклюзивного навчання дітей з особливими освітніми потребами. Наголосила на основних питаннях, які необхідно розглянути на засіданнях педагогічних рад закладів освіти Талалаївської сільської ради до початку нового навчального року.

Людмила Крикун зупинилася на окремих питаннях організації виховного процесу у 2023/2024 навчальному році щодо формування в дітей та учнівської молоді ціннісних життєвих навичок в умовах воєнного стану.